יום ראשון, 16 באוקטובר 2011

פנקייק

קרדיט
המתכון מבוסס על המתכון של דודי מהבלוג "cook for fun".


רכיבים (עבור 3 פנקייקים בינוניים)
120 ג' חלב
10 ג' חמאה מומסת (במיקרו)
1 ביצה
20 ג' סוכר
1 ג' מלח
90 ג' קמח (מעורבב מראש עם כפית אחת של אבקת אפייה)

הכנה
מערבבים את כל הרכיבים לפי הסדר, עד שאין גושים בבלילה.
מחממים מחבת עם מעט מאוד שמן קנולה על אש בינונית, ושופכים כל פעם מעט מן הבלילה.
מחכים עד שהפנקייק מתמלא בועות והופכים עם מרית.
מורידים כאשר שני הצדדים השחימו, ואין יותר חלקים עם בלילה נוזלית.
לשים לב שהפנקייק לא יישרף (במקרה שהאש חזקה מדי).

תוצאה

בתיאבון!