tag:blogger.com,1999:blog-1916390627722627974.comments2014-07-24T10:37:07.994+03:00בישולימ'סAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/10244856546867166144noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-1916390627722627974.post-68287364954904944682014-07-24T10:37:07.994+03:002014-07-24T10:37:07.994+03:00אכן - עדכנתי את הפוסט.אכן - עדכנתי את הפוסט.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10244856546867166144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1916390627722627974.post-83056203861253966172014-07-24T10:26:21.090+03:002014-07-24T10:26:21.090+03:00שלום רב,
האם מדובר בשמרים יבשים ? בתודהשלום רב,<br />האם מדובר בשמרים יבשים ? בתודהבשורה התחתונהhttps://www.blogger.com/profile/08204614196389600959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1916390627722627974.post-19111699148108718592011-10-17T21:20:47.246+02:002011-10-17T21:20:47.246+02:00שמן וחמוד :)שמן וחמוד :)טלhttps://www.blogger.com/profile/00154172667485176903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1916390627722627974.post-87252646204356160092011-04-05T21:09:53.442+03:002011-04-05T21:09:53.442+03:00אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח מלא - ואז צריך ללוש ...אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח מלא - ואז צריך ללוש ולהתפיח יותר זמן.<br /><br />עוד מספר שינויים מומלצים:<br />* להוסיף צימוקים ושיבולת שועל בשלב הלישה הראשונית.<br />* להכניס מגש עם מים לתנור בשביל לקבל קרום רך יותר.<br />* למרוח את הבצק בחלמון ביצה לפני ההכנסה לתנור.<br />* כאשר החלק החיצוני מתקשה, להוריד את הטמפרטורה ל-150 מעלות - כדי שהלחם לא יישרף.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10244856546867166144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1916390627722627974.post-34757489566834940602011-02-19T17:43:23.085+02:002011-02-19T17:43:23.085+02:00WOW!!!WOW!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1916390627722627974.post-40171742927965696282010-11-23T12:30:00.614+02:002010-11-23T12:30:00.614+02:00תודה!
עדכנתי את שאר הכמויות במתכון.תודה!<br />עדכנתי את שאר הכמויות במתכון.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10244856546867166144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1916390627722627974.post-61540979565815363142010-11-23T11:24:04.483+02:002010-11-23T11:24:04.483+02:00חמד של מתכון הכמויות מתייחסות רק לקמח ולמים ומה עם...חמד של מתכון הכמויות מתייחסות רק לקמח ולמים ומה עם שאר הכמויות לא צוין. תודהUnknownhttps://www.blogger.com/profile/17121053609772130838noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1916390627722627974.post-33063140710169674932010-11-23T10:59:19.340+02:002010-11-23T10:59:19.340+02:00תודה רבה :)תודה רבה :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10244856546867166144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1916390627722627974.post-82350361525321346312010-11-22T23:37:08.414+02:002010-11-22T23:37:08.414+02:00יפה מאוד!! הלחם נראה אוורירי יחסית ללחמים שנאפים
ב...יפה מאוד!! הלחם נראה אוורירי יחסית ללחמים שנאפים<br />בבית. כל הכבוד.amirhttps://www.blogger.com/profile/17720543421193013518noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1916390627722627974.post-8396700654703721542010-11-22T02:12:47.852+02:002010-11-22T02:12:47.852+02:00תודה רבה :)
שמח שאהבת...תודה רבה :)<br />שמח שאהבת...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10244856546867166144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1916390627722627974.post-86648926743806107222010-11-22T02:03:14.887+02:002010-11-22T02:03:14.887+02:00מקסיםמקסיםamirhttps://www.blogger.com/profile/17720543421193013518noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1916390627722627974.post-92224103737499560722010-11-09T18:52:20.639+02:002010-11-09T18:52:20.639+02:00תודה רבה, amir!
1- אפשר לשאול למה אתה לא ממליץ לשט...תודה רבה, amir!<br />1- אפשר לשאול למה אתה לא ממליץ לשטוף? זה פוגע בטעם/מרקם?<br />2- צודק, אבל הייתי רעב :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10244856546867166144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1916390627722627974.post-13093019102156340712010-11-09T18:51:20.919+02:002010-11-09T18:51:20.919+02:00שמחתי לעזור :)שמחתי לעזור :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10244856546867166144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1916390627722627974.post-61637303333412881072010-11-08T23:05:47.919+02:002010-11-08T23:05:47.919+02:00נראה טעים!
1- אני אף פעם לא שוטף פטריות. מיותר.
2-...נראה טעים!<br />1- אני אף פעם לא שוטף פטריות. מיותר.<br />2- הקורנפלור מיותר. תן לשמנת להצטמצם ולהסמיך בלי עזרים.amirhttps://www.blogger.com/profile/17720543421193013518noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1916390627722627974.post-47709570824753515632010-11-07T23:33:41.006+02:002010-11-07T23:33:41.006+02:00כזו בדיוק חיפשתיייייכזו בדיוק חיפשתיייייAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1916390627722627974.post-23221430571428144252010-10-05T20:04:41.491+02:002010-10-05T20:04:41.491+02:00Cool!!!Cool!!!Anonymousnoreply@blogger.com