יום שני, 8 בנובמבר 2010

חזה עוף מתובל עם פסטה

רכיבים
חזה עוף מפורק לשניצלים
מרינדה: שום כתוש, פפריקה, כמון, קארי, ג'ינג'ר, רכז רימונים, שמן זית, רוטב סויה
פסטה
אגוזי מלך מרוסקים

הכנה
מערבבים את העוף עם המרינדה ומשרים ללילה במקרר.
מחממים מחבת עם מעט שמן, צורבים את העוף משני צידיו ומורידים את האש.
מוסיפים את הפסטה עם האגוז המרוסק ומערבבים כדי ששום דבר לא יישרף.
מורידים מהאש כאשר העוף מוכן (ללא חלקים ורודים), אבל עדיין juicy :)


בתיאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה