יום ראשון, 7 בנובמבר 2010

עוגת שוקולד עשירה בקקאו

קרדיט: המתכון המקורי.

רכיבים
כוס קמח
1/2 כוס סוכר + שקית וניל.
1/3 כוס קקאו
ביצה
1/3 כוס שמן
2/3 כוס מים
כפית אבקת אפיה


הכנה
מפעילים את התנור ל-160 מעלות.
מערבבים את כל היבשים בקערה. 
מערבבים את הביצה עם השמן, מוסיפים לקערה ומערבבים היטב.
מוסיפים את המים ומערבבים עד שהבלילה הופכת אחידה.
משמנים מעט את תבנית האפייה (מומלצת תבנית סיליקון), שופכים את הבלילה פנימה ומעבירים לתנור.
אופים 40~ דקות - עד שעוגה יבשה מבחוץ, ורכה מבפנים.

תוצאה

2 תגובות: