רכיבים
כנף עוף
בטטה
גזר
בצל
שמיר
הכנה
לפרוס את הגזר והבצל.
לקלף את הבטטה ולחתוך לפרוסות קטנות.
לפרק את העוף, להוריד את העור ו"לצרוב" בשמן זית.
להוסיף את הירקות, להנמיך את האש ולכסות במים.
לבשל עד שהגזר מתרכך והבטטה "מתפוררת".
להוציא את העוף, להוסיף את השמיר לערבב ולכבות את האש.
לטחון עם בלנדר ידני.
תוצאה
אפשר גם להוסיף בצל ירוק, גריסי פנינה, קינואה - תתפרעו :)
בתיאבון!
כנף עוף
בטטה
גזר
בצל
שמיר
הכנה
לפרוס את הגזר והבצל.
לקלף את הבטטה ולחתוך לפרוסות קטנות.
לפרק את העוף, להוריד את העור ו"לצרוב" בשמן זית.
להוסיף את הירקות, להנמיך את האש ולכסות במים.
לבשל עד שהגזר מתרכך והבטטה "מתפוררת".
להוציא את העוף, להוסיף את השמיר לערבב ולכבות את האש.
לטחון עם בלנדר ידני.
תוצאה
אפשר גם להוסיף בצל ירוק, גריסי פנינה, קינואה - תתפרעו :)
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה