יום שלישי, 4 בינואר 2011

מרק בטטה וגזר

רכיבים
כנף עוף
בטטה
גזר
בצל
שמיר

הכנה
לפרוס את הגזר והבצל.
לקלף את הבטטה ולחתוך לפרוסות קטנות.
לפרק את העוף, להוריד את העור ו"לצרוב" בשמן זית.
להוסיף את הירקות, להנמיך את האש ולכסות במים.
לבשל עד שהגזר מתרכך והבטטה "מתפוררת".
להוציא את העוף, להוסיף את השמיר לערבב ולכבות את האש.
לטחון עם בלנדר ידני.

תוצאה
אפשר גם להוסיף בצל ירוק, גריסי פנינה, קינואה - תתפרעו :)


בתיאבון!

אין תגובות:

פרסום תגובה