בוחרים דלורית חלקה, ארוכה ומוצקה:
שוטפים ופורסים:
מוציאים את כל הגרעינים מתוך החלל שבבסיס הדלורית, וחותכים לקוביות:
מתבלים בשמן זית, טימין, שום גבישי ואגוז מוסקט. מערבבים היטב:
מכניסים לתנור בקערה חסינת חום, מכוסה ע"י נייר אלומיניום בחום של 180 מעלות.
אופים עד שהדלורית מתרככת מאוד (בדיקה ע"י נעיצת מזלג).
הולך מצויין כתוספת למנה בשרית, לסלט או כרוטב לפסטה.
בתיאבון!
שוטפים ופורסים:
מוציאים את כל הגרעינים מתוך החלל שבבסיס הדלורית, וחותכים לקוביות:
מתבלים בשמן זית, טימין, שום גבישי ואגוז מוסקט. מערבבים היטב:
מכניסים לתנור בקערה חסינת חום, מכוסה ע"י נייר אלומיניום בחום של 180 מעלות.
אופים עד שהדלורית מתרככת מאוד (בדיקה ע"י נעיצת מזלג).
הולך מצויין כתוספת למנה בשרית, לסלט או כרוטב לפסטה.
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה