יום שבת, 15 בינואר 2011

פסטה ברוטב שמנת בטטה

רכיבים
בטטה בינונית
שום
חמאה
שמנת לבישול

פסטה
אגוז מוסקט

הכנה
חותכים את הבטטה לקוביות קטנות וקוצצים את השום.
ממיסים את החמאה על מחבת ומוסיפים את הבטטה והשום.
מבשלים על האש הכי נמוכה שאפשר ומערבבים מדי פעם.
כאשר הבטטה מתרככת (עד למצב בו ניתן למעוך אותה כמעט בלי מאמץ), מכינים את הפסטה ומוסיפים את השמנת לבטטה.
כשהפסטה מוכנה - מסננים ומוסיפים לבטטה, מתבלים עם אגוז מוסקט, מערבבים ומגישים.

תוצאה

בתיאבון!

אין תגובות:

פרסום תגובה