רכיבים
- 2 ביצים
- כפית רוטב צ'ילי מתוק
- מספר טיפות רוטב טבסקו
- פלפל שחור לתיבול
- טיפת שמן קנולה (לשימון המחבת)
הכנה
לשמן את המחבת ולתת לה להתחמם טוב (לא לשרוף את השמן!).
בזמן הזה, לשבור את הביצים לקערה ולערבב טוב-טוב עם שאר התבלינים. חשוב שהתערובת תהיה כמה שיותר הומוגנית.
כשהמחבת לוהטת - לשפוך עליה את הבלילה, ולהוריד את האש - כדי לא לחרוך את החביתה.
אחרי שהחלק התחתון של החביתה משחים והופך לצמיגי - אפשר להפוך אותה (בזהירות - עם מרית) לצד השני.
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה