יום שני, 4 באוקטובר 2010

חביתה מתובלת

רכיבים
  • 2 ביצים
  • כפית רוטב צ'ילי מתוק
  • מספר טיפות רוטב טבסקו
  • פלפל שחור לתיבול
  • טיפת שמן קנולה (לשימון המחבת)
הכנה
לשמן את המחבת ולתת לה להתחמם טוב (לא לשרוף את השמן!).
בזמן הזה, לשבור את הביצים לקערה ולערבב טוב-טוב עם שאר התבלינים. חשוב שהתערובת תהיה כמה שיותר הומוגנית.
כשהמחבת לוהטת - לשפוך עליה את הבלילה, ולהוריד את האש - כדי לא לחרוך את החביתה.
אחרי שהחלק התחתון של החביתה משחים והופך לצמיגי - אפשר להפוך אותה (בזהירות - עם מרית) לצד השני.

תוצאה

בתיאבון!

אין תגובות:

פרסום תגובה