בישולימ'ס
מתכונים, תמונות ושאר ירקות :)
יום שלישי, 27 בספטמבר 2011
פסטה ברוטב תרד וקוטג'
רכיבים
פסטה מבושלת
כף קוטג'
תרד
הכנה
מטגנים את התרד עם מעט שמן, עד לריכוך.
מוסיפים את הקוטג', ומערבבים כדקה.
מוסיפים את הפסטה, מערבבים עם הרוטב ומגישים.
תוצאה
לבריאות ובתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה