רכיבים
פרוסת לחם
ביצה
הכנה
"מחוררים" את פרוסת הלחם (למשל, על ידי כוס), וקולים מעט על מחבת.
אחרי שהלחם הפך קלוי, שוברים לתוך החור את הביצה ומטגנים עד שהחלבון למטה הופך לבן ו"נתפס".
כעת הופכים מהר (כדי שהחלמון ושאר החלבון לא יישפכו) על ידי מרית את הלחם לצד השני, ומטגנים עוד מעט.
רוב החלבון (בחוץ) אמור להתקשות ואילו החלמון (בפנים) אמור להישאר נוזלי.
תוצאה
פרוסת לחם
ביצה
הכנה
"מחוררים" את פרוסת הלחם (למשל, על ידי כוס), וקולים מעט על מחבת.
אחרי שהלחם הפך קלוי, שוברים לתוך החור את הביצה ומטגנים עד שהחלבון למטה הופך לבן ו"נתפס".
כעת הופכים מהר (כדי שהחלמון ושאר החלבון לא יישפכו) על ידי מרית את הלחם לצד השני, ומטגנים עוד מעט.
רוב החלבון (בחוץ) אמור להתקשות ואילו החלמון (בפנים) אמור להישאר נוזלי.
תוצאה
מקסים
השבמחקתודה רבה :)
השבמחקשמח שאהבת...