רכיבים
פסטה (מן הסתם)
סלסלת פטריות
שן שום כתושה
שום גבישי
ציפורן
ג'ינג'ר
שמנת לבישול
קורנפלור
אגוז מוסקט
הכנה
לשטוף ולחתוך את הפטריות (אני מעדיף חיתוך גס) ולהתחיל לאדות על המחבת.
כאן יש יתרון גדול למחבת טפלון איכותית - לא צריך להוסיף שמן/חמאה :)
תוך כדי מוסיפים את שאר התבלינים וכאשר הפטריות ומשחימות יפה ו"שוחות" ברוטב של עצמן,
אפשר להוסיף את השמנת (עם הקורנפלור - להסמכה).
תוך כדי, מבשלים את הפסטה - כדאי להרתיח את המים, כאשר הפטריות עולות על האש.
כאשר הפסטה מוכנה, מוסיפים לרוטב, שאמור להיות כבר מוכן - נותנים ערבוב וחצי - מתבלים עם אגוז מוסקט ומגישים!
תוצאה
בתיאבון!
פסטה (מן הסתם)
סלסלת פטריות
שן שום כתושה
שום גבישי
ציפורן
ג'ינג'ר
שמנת לבישול
קורנפלור
אגוז מוסקט
הכנה
לשטוף ולחתוך את הפטריות (אני מעדיף חיתוך גס) ולהתחיל לאדות על המחבת.
כאן יש יתרון גדול למחבת טפלון איכותית - לא צריך להוסיף שמן/חמאה :)
תוך כדי מוסיפים את שאר התבלינים וכאשר הפטריות ומשחימות יפה ו"שוחות" ברוטב של עצמן,
אפשר להוסיף את השמנת (עם הקורנפלור - להסמכה).
תוך כדי, מבשלים את הפסטה - כדאי להרתיח את המים, כאשר הפטריות עולות על האש.
כאשר הפסטה מוכנה, מוסיפים לרוטב, שאמור להיות כבר מוכן - נותנים ערבוב וחצי - מתבלים עם אגוז מוסקט ומגישים!
תוצאה
בתיאבון!
נראה טעים!
השבמחק1- אני אף פעם לא שוטף פטריות. מיותר.
2- הקורנפלור מיותר. תן לשמנת להצטמצם ולהסמיך בלי עזרים.
תודה רבה, amir!
השבמחק1- אפשר לשאול למה אתה לא ממליץ לשטוף? זה פוגע בטעם/מרקם?
2- צודק, אבל הייתי רעב :)