רכיבים
ביצה
פטריה גדולה = שתי פטריות בינוניות
שום כתוש
שמן זית
תבלינים: כורכום, פפריקה, אגוז מוסקט, קינמון, ג'ינג'ר - מכל הבא ליד :)
הכנה
חותכים את הפטריה לקוביות.
מחממים מעט שמן, ומטגנים קלות את הפטריה והשום הכתוש.
ביצה
פטריה גדולה = שתי פטריות בינוניות
שום כתוש
שמן זית
תבלינים: כורכום, פפריקה, אגוז מוסקט, קינמון, ג'ינג'ר - מכל הבא ליד :)
הכנה
חותכים את הפטריה לקוביות.
מחממים מעט שמן, ומטגנים קלות את הפטריה והשום הכתוש.
מוסיפים את התבלינים, ומקפיצים עד שהפטריות משחימות.
מפנים את מרכז המחבת ושוברים פנימה את הביצה:
כאשר החלבון נקרש, מורידים לצלחת:
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה