יום ראשון, 3 ביולי 2011

כתף בקר עם ירקות בתנור

המתכון מבוסס על http://www.teamim.co.il/tabid/1525default.aspx.

רכיבים
250 גר' כתף בקר
בטטה
תפוח אדמה
בצל
פטריות


הכנה
לחמם תנור ל-150 מעלות, ולרפד תבנית פיירקס עם נייר אפיה.
לצרוב את הבשר במחבת עם שמן זית. להעביר לתבנית, לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור לשעה.
להוציא את נייר האפייה, ולפרוס את הבשר. לחתוך את הירקות לקוביות, לתבל ולהוסיף לתבנית (אחרי ערבוב ברוטב).
להחזיר לתנור לשעה-שעתיים, עד שהבשר מוכן והירקות התרככו.

הערות
אפשר להוסיף בירה/יין לתבנית עם הבשר לפני ההכנסה לתנור, או לחלופין לבשל את הבשר בבירה/יין לאחר ההכנה.


תוצאה


בתיאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה