רכיבים
פילה סלמון
שן שום כתושה
שמיר
שמן זית
מיץ לימון
תבלינים: טימין, ג'ינג'ר
פלפל אדום קצוץ
הכנה
חותכים את הפילה למנות הרצויות.
מערבבים את כל רכיבי הרוטב עם הסלמון:
מניחים למעלה את הפלפלים, ומכניסים לתנור ב-180°, עד שהסלמון מוכן.
(כן, צריך להוציא ולבדוק מדי פעם - לצערי, אני לא מכיר דרך אחרת...)
תוצאה
בתיאבון!
פילה סלמון
שן שום כתושה
שמיר
שמן זית
מיץ לימון
תבלינים: טימין, ג'ינג'ר
פלפל אדום קצוץ
הכנה
חותכים את הפילה למנות הרצויות.
מערבבים את כל רכיבי הרוטב עם הסלמון:
(כן, צריך להוציא ולבדוק מדי פעם - לצערי, אני לא מכיר דרך אחרת...)
תוצאה
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה