כמה פשוט - ככה טעים!
רכיבים
בטטה (כמה שנכנס לתבנית אפייה)
שמן זית
תבלינים: טימין, בזיליקום ושו"ת
הכנה
חותכים את הבטטה לקוביות קטנות ואחידות, מתבלים בשמן זית ומוסיפים תבלינים.
מערבבים היטב, כך שהשמן יכסה את רוב הבטטה:
מכניסים לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות לחצי שעה - עד שהבטטה מתרככת ו"משתזפת" היטב.
הולך מעולה עם הכל!
רכיבים
בטטה (כמה שנכנס לתבנית אפייה)
שמן זית
תבלינים: טימין, בזיליקום ושו"ת
הכנה
חותכים את הבטטה לקוביות קטנות ואחידות, מתבלים בשמן זית ומוסיפים תבלינים.
מערבבים היטב, כך שהשמן יכסה את רוב הבטטה:
מכניסים לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות לחצי שעה - עד שהבטטה מתרככת ו"משתזפת" היטב.
הולך מעולה עם הכל!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה